AKTUALITY
Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Odvaha žiť naplno (Brené Brownová)

Dostupnosť
Skladom
11,90 €
10,82 € bez DPH

Momentálne nedostupné


Keď som prvýkrát čítala tento citát, pomyslela som si, Toto je zraniteľnosť. Všetko, čo som sa naučila z viac ako desaťročného výskumu o zraniteľnosti, mi prinieslo presne toto ponaučenie. Zraniteľnosť neznamená okúsiť víťazstvo alebo porážku, je to pochopiť nutnosť oboch; je o zapojení sa. Znamená to dať do bytia všetko. Zraniteľnosť nepredstavuje slabosť a neistotu; riziko a emocionálne vystavenie, ktorým každý deň čelíme, si nevolíme. Našou jedinou voľbou je otázka zapojenia. Naša ochota spolupracovať s našou zraniteľnosťou, pripustiť si ju, určuje hĺbku našej odvahy a jasnosť nášho účelu; to, do akej miery samých seba chránime pred zraniteľnosťou, je meradlom nášho strachu a odpojenia. Ak strávime naše životy čakaním na dobu, keď budeme dokonalí alebo nezničiteľní, aby sme vstúpili do arény, obetujeme nakoniec vzťahy a príležitosti, ktoré už možno nebudeme vedieť získať naspäť, premárnime náš drahocenný čas a obrátime sa chrbtom našim schopnostiam, tým jedinečným prínosom, ktoré vieme uskutočniť len my. Dokonalí a nezničiteľní sú neodolateľní, ale v reálnom svete ľudí neexistujú. Musíme vojsť do arény, nech už to Odvaha žiť naplno znamená čokoľvek – nový vzťah, dôležité stretnutie, náš tvorivý proces, alebo náročný rodinný rozhovor – s odvahou a ochotou byť ich súčasťou. Radšej ako sedieť na vedľajšej koľaji a chrliť zo seba úsudky a rady, sa musíme odvážiť prejaviť sa a dovoliť, aby nás mohli vidieť. Toto predstavuje zraniteľnosť. Toto znamená mať odvahu žiť naplno.

Poďme spoločne hľadať odpovede na tieto otázky:

  • Čo je príčinou nášho strachu zo zraniteľnosti?
  • Ako sa chránime pred zraniteľnosťou?
  • Akú cenu platíme, keď vypneme a prestaneme sa angažovať?
  • Ako uplatňujeme a prežívame zraniteľnosť, aby sme mohli začať meniť spôsob, akým žijeme, milujeme, vychovávame deti a vedieme ľudí?

„Úžasná kniha: bezodkladné, podstatné a zábavné čítanie. Nevedel som sa od nej odtrhnúť a stále vo mne rezonuje.“ Seth Godin, autor knihy Linchpin patriacej k New York Times Bestsellers.

„Geniálne bystrá Brené Brownová vychádza zo svojho rozsiahleho výskumu a osobných skúseností, aby prebádala paradoxy súvisiace s odvahou: Stávame sa silnými, keď prijímame našu zraniteľnosť, sme odvážnejší, keď si uvedomujeme náš strach. Nedokážem prestať myslieť na túto knihu.“ Gretchen Rubinová, autorka kníh The Happiness Project a Happiness at Home patriacich k New York Times Bestsellers.

„V knihe Odvaha žiť naplno sa Brené Brownová stavia do polohy kartografa, rovnako aj do polohy cestovateľa. V mojej knihe ju to robí sprievodcom. A ja verím, že svet potrebuje viac takých sprievodcov, ako je ona, ktorí nám odhaľujú rozumnejšiu cestu k nášmu vnútru. Ak chcete definovať spôsob vášho života tým, že budete odvážnejší a viac prepojení, zúčastnení a flexibilní, nechajte GPS doma. Kniha Odvaha žiť naplno je jediná navigácia, ktorú budete potrebovať.“ Maria Shriverová, autorka knihy Just Who Will You Be? patriacej k New York Times Bestsellers.

„Odvaha žiť naplno predstavuje významnú knihu – včasné varovanie pred hrozbou usilovania sa predovšetkým o dosiahnutie istoty a kontroly. Brené Brownová nám všetkým ponúka návod, ako získať skutočnú odmenu výmenou za zraniteľnosť: väčšiu odvahu.“ Daniel H. Pink, autor kníh Drive a A Whole New Mind patriacich k New York Times Bestsellers.

Doktorka Brené Brownová je spisovateľka, bádateľka a profesorka. Pôsobí na katedre sociálnej práce na Univerzite v Houstone. Posledných desať rokov sa zaoberá výskumom prežívania hanby a strachu. Usiluje sa nájsť odpovede na otázky: „Ako sa dá žiť, keď je človek sám sebou a uvedomuje si svoju hodnotu? Ako si vypestujeme odvahu, súcit a spojenie, ktoré potrebujeme na to, aby sme prijali svoju nedokonalosť a spoznali, že sme dostatočne dobrí - že si zaslúžime lásku, spolupatričnosť a radosť? Vystupuje na mnohých konferenciách a verejných podujatiach. Hosťovala napríklad v šou Oprah Winfreyovej, napísala články pre rozličné americké noviny a časopisy, medzi inými pre ELLE. Houston Women Magazine ju v roku 2009 umiestnil do rebríčka 50 najvplyvnejších žien. Okrem tejto knihy je Brené autorkou kníh: Myslela som si, že sa to týka len mňa (2007), Spojenia (2009) a Dary nedokonalosti (2010). Brené žije v Houstone so svojim manželom Stevom a dvoma deťmi Ellen a Charliem.

Autor Brené Brownová
Počet strán 317
Vydavateľ Citadella
Väzba brožovaná
Hmotnosť 260 g.
EAN 9788081820052
ISBN 978-80-8182-005-2
Rok vydania 2015
Rozmery 130 x 190 x 20
Jazyk slovensky

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,

Veľmi oceňujem osobitný prístup ku zákazníkovi, určite objednám znovu

Overený zákazník,

Krasne sviečky

Overený zákazník,