AKTUALITY
Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Vilcacora (drtená kôra) - čaj

Predaj skončil

Vilcacora - čaj proti vírusom, zápalom, rakovine..

Všeliek Indiánskych bohov – zázračná liana amazonských Indiánov

Vilcacora (Uncaria tomentosa) alebo Uňa de Gato (mačací pazúr) obsahuje alkaloid izopteropodín, ktorý má až magickú účinnosť v aktivizácii imunitného systému. Vo vilcacore obsiahnutý alkaloid rynkofín má schopnosť pôsobiť proti kumulácii krvných doštičiek a trombov, znižuje riziko mozgovej mŕtvice, srdečného infarktu, má pozitívny vplyv na znižovanie krvného tlaku.

Vilcacora sa odporúča pri artritíde, astme, diabetes, zápalových ochoreniach, oparoch, liečbe nádorových ochorení a vírusových ochoreniach, oslabení imunitného systému, bolestiach rôzneho pôvodu, depresiách, menštruačných poruchách, hemoroidoch a kŕčových žilách, chorobách močových ciest, žalúdočných vredoch, neschopnosti otehotnieť, kožné poruchy, poruchách spánku, trvalej únave, prevencia proti voľným radikálom...

Prevencia proti rakovine: človek v sebe nosí rakovinotvorné zárodky. Rozhodujúcim faktorom zníženého alebo zvýšeného rizika rakoviny sú životné podmienky a spôsob života. Ideálnymi podmienkami pre vznik rakoviny je znečistenie životného prostredia elektrosmogom, silné radioaktívne zaťaženie, zvýšený počet denaturovaných potravín, nesprávne používanie syntetických liekov... Preto sa snažte variť zo základných surovín, nakupujte zdravé potraviny a pri príprave jedla sa vyhnite vysmážaným pokrmom a mikrovlnkám. Dodržujte pitný režim a dostatočný pohyb. Kto si teraz hovorí, že sa ho to netýka, že je zdravý, mal by si uvedomiť, že ochorenie na rakovinu vzniká desiatky rokov, kedy postupne dochádza k narušeniu metabolizmu.

Vilcacora môže urobiť veľmi mnoho pre vaše zdravie, ale nie je to zázračný prostriedok. Vilcacora nevykazuje žiadne vedľajšie účinky ako chemoterapia a zvyšuje liečivý účinok iných terapeutických metód, vyrovnáva vedľajšie škodlivé účinky istých typov liečby klasickej medicíny, ktoré telo oslabujú.

Účinok Vilcacory pre zlepšenie svojej kondície ocenia najlepšie športovci.

Vzhľadom na to, že vilcacora silno aktivizuje imunitný systém a obranné reakcie na cudzie telesá v organizme, neodporúča sa podávať osobám, ktoré sú pred alebo po transplantácii kostnej drene a vnútorných orgánov, v prípade transfúzie alebo užívaní krvných preparátov. Vilcacoru by nemali užívať dojčiace matky a tehotné ženy, hemofylici, deti do troch rokov, diabetici a osoby užívajúce hormonálnu terapiu.


Návod na prípravu čaju pre preventívne denné užívanie:

Jednu polievkovú lyžicu vilcacory dáme do 1 litra vriacej vody a asi 15 min. necháme za mierneho varu povariť. Čaj je možné uchovávať v chladničke aj niekoľko dní a priebežne popíjať v malom množstve.


Návod na prípravu čaju pre liečenie:

Jednu polievkovú lyžicu vilcacory dáme do 1 litra studenej vody a asi 50 min. necháme za mierneho varu povariť. Potom scediť a denne vypiť maximálne tri šálky. To je dostatočné množstvo aj v prípade závažnejších ochorení. Po niekoľkých hodinách státia môže získať čaj nahorklú chuť, čo však nie je na závadu.

Pijeme nesladený, alebo mierne osladený medom. Nikdy nie cukrom alebo umelými sladidlami!

Krajina pôvodu Brazília
Odporúčané dávkovanie 2 - 3 šálky za deň, riaďte sa podľa návodu na použite
Zloženie Uncaria tomentosa
Hmotnosť balenia 140 g.75 g. (čistá váha)

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Sklad 5518-6388 3
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Krasne sviečky

Overený zákazník,

Rýchlosť a kvalita.

Overený zákazník,

Rychle vybavenie objednavky

Overený zákazník,