AKTUALITY

ZĽAVA 45% na tromlované POLODRAHOKAMY platí do konca apríla 2024!!!

 

Pozrite si naše nové AMETYSTY.

Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Hovory s Bohem I. - neobvyklý dialog (Neale Donald Walsch)

Predaj skončil

Je naozaj nezvyčajné hovoriť s Bohom - v Boha veriť, k Bohu sa modliť, Boha prosiť, Boha sa báť alebo pochybovať o jeho existencii - áno, tomu rozumieme. Ale hovoriť s ním? Autor, sám hlboko veriaci, sa toho odvážil a vytvoril veľmi inšpirujúce dielo.

Jeho kniha sa pokúša odpovedať na väčšinu otázok týkajúcich sa života a lásky, zmyslu a funkcie, ľudí a ľudských vzťahov, dobra a zla, viny a hriechu, odpustenia a spásy, cesty k Bohu a cesty do pekla... proste všetkého. Pojednáva o sexualite, moci, peniazoch, deťoch, manželstve, rozvodoch, životnom poslaní, zdraví, posmrtnom živote i živote pred narodením... proste o všetkom. Zaoberá sa problematikou vojny a mieru, poznania a nevedomosti, dávania a prijímania, radosti a smútku. Zamýšľa sa nad konkrétnym aj abstraktným, viditeľným i neviditeľným, pravdou aj nepravdou. Možno povedať, že táto kniha je "posledným Božím slovom", hoci niektorým ľuďom to môže pripadať neuveriteľné, najmä ak sa domnievajú, že Boh prestal hovoriť pred dvetisíc rokmi, alebo že ak ešte stále hovorí, potom len so svätcami, šamanmi alebo s ľuďmi, ktorí meditujú tridsať rokov alebo sú dobrí dvadsať rokov alebo sú aspoň čiastočne dobrí desať rokov... v skutočnosti však Boh hovorí ku každému - k dobrému i zlému, ku svätcovi aj lotrovi a k nám v živote prichádza mnohými spôsobmi - táto kniha môže byť ďalším z nich.

Autor priznáva, že krátko po tom, čo ho takýto dialóg začal napádať, uvedomil si, že hovorí s Bohom a že Boh mu odpovedá takým spôsobom, aký je schopný pochopiť. Táto skutočnosť do značnej miery vysvetľuje hovorovú formu knihy aj občasné odkazy na látku, ktorú autor získal z iných zdrojov a zo svojej predchádzajúcej skúsenosti.

Autor Neale Donald Walsch (1943) je duchovne založený americký spisovateľ, ktorý od mladosti prejavoval záujem o duchovno a preslávil najmä svojím kľúčovým dielom Hovory s Bohom (knihy I-III), ktoré boli preložené do 37 jazykov. Okrem toho napísal 29 kníh o spiritualite a jej praktickom uplatnení v každodennom živote. Autor žije v južnom Oregone so svojou ženou, poetkou Em Claire, s ktorou pri besedách s čitateľmi precestoval značnú časť sveta. Inšpiráciu hľadal tiež na Machu Picchu v Peru, na schodoch pred svätyňou šintoizmu v Japonsku, na námestí svätého Petra vo Vatikáne aj na námestí Nebeského pokoja v Číne a inde. Hľadaním spôsobu života v mieri a harmónii sa snaží priniesť ľuďom nové chápanie života, ktoré by im pomohlo šťastnejšie žiť v harmónii s ľuďmi a Bohom. Knihy Neala Donalda Walscha sa stali bestsellerom v celom svete.

Autor Neale Donald Walsch
Počet strán 212
Vydavateľ Alpha Book
Väzba pevná
Hmotnosť 405 g.
EAN 9788087529034
ISBN 978-80-87529-03-4
Rok vydania 2016
Rozmery 153 x 210 x 16
Jazyk česky

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo vybavena a dorucena moja objednavka

Overený zákazník,

Rýchle dodanie, tovar zodpovedá popisu

Overený zákazník,

Rychlost,presnost,spolahlivost

Overený zákazník,