AKTUALITY

ZĽAVA 45% na tromlované POLODRAHOKAMY platí do konca apríla 2024!!!

 

Pozrite si naše nové AMETYSTY.

Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Energetika člověka (Gisela Weidner)

Predaj skončil

Súhrnné informácie o éterickom, astrálnom a mentálnym tele, siedmich základných čakrách a energetickom obehu. Kniha tiež zoznamuje s duchovnými zákonmi - napr. so zákonom lásky, solidarity, zrkadlenia, príčiny a následku či znovuzrodenia.

Ak prídu životné ťažkosti, vyvstáva v nás často otázka: "Prečo ja, prečo práve ja?" Na Zemi nemôže nikto túto otázku zodpovedať, pretože len vyspelé duchovné bytosti poznajú úplnú pravdu.

Najvyššia Tvorivá Inteligencia neignoruje tvory, ktoré sa na základe vlastnej slobodnej vôle vzdialili z čistej duchovnej sféry. Prvorodený syn Boží - Ježiš Kristus pred svojím odchodom zo Zeme a návratom k Otcovi sľúbil, že bude posielať ľudstvu tešiteľov a učiteľov, ktorí mu ukážu správnu cestu k poznaniu a uskutočnenie všetkého, čo učil a žil. Títo duchovní učitelia sú bytosti vysokých energetických svetov. Vysvetľujú, akými zákonitosťami sa ľudský život riadi, a odpovedajú aj na otázky účastníkov spoločenstiev - pozri záverečná časť knihy. Vnášajú tak svetlo do temnoty ľudských životov.
Z tohto zdroja tiež prišli informácie o éterickom, astrálnom a mentálnym tele, čakrách, energetickom obehu človeka aj o večných a konečných zákonoch predkladaných v tejto knihe.

Ak sa dokážeme ovládať a kontrolovať, strážiť svoje myšlienky aj to, čo hovoríme, keď sa začneme zaujímať o duchovnú realitu a zákonitosti, začneme sa duchovne vyvíjať a ľudsky zrieť. A o to ide. Náš súčasný pozemský i nadzemský život budeme ľahšie zvládať a skôr sa dostaneme do dimenzií mieru, svetla a lásky. Vnútorná kvalita je poklad, ktorý nezožerú mole ani hrdza. Stane sa jediným majetkom, ktorý si prenesieme do budúceho života, ba zostane nám naveky. Nikto z nás nezostane po odchode z tohto sveta ušetrený otázky: "Ukáž, čo si priniesol!" Ako bolestné je potom priznanie: "Moje ruky sú prázdne. Premeškal som príležitosť objaviť duchovný poklad. Nenašiel som cestu k Bohu, nesplnil životné skúšky, ani úlohu, ktorý som si predsavzal. "

Rozhodnutie využiť s rozvahou a múdrosťou pozemský život, snaha viesť ho cestami hodnôt dôstojných potomkov Boha leží v nás samých. Kiež v tebe, čitatelia milý, sejba ponúkaná duchovnými učiteľmi dozreje v bohatú úrodu poznania a činov.

Autor Gisela Weidner
Počet strán 191
Vydavateľ Carolus
Väzba brožovaná
Hmotnosť -
EAN 9788090501850
ISBN 978-80-905018-5-0
Rok vydania 2016
Rozmery 140 x 200
Jazyk česky

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo vybavena a dorucena moja objednavka

Overený zákazník,

Rýchle dodanie, tovar zodpovedá popisu

Overený zákazník,

Rychlost,presnost,spolahlivost

Overený zákazník,