AKTUALITY
Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Originálni - Ako neprispôsobiví hýbu svetom (Adam Grant)

Predaj skončil

Autor medzinárodného bestselleru Dávať a brať a najmladší profesor na prestížnej škole podnikania vyvracia mýtus, že najúspešnejší podnikatelia sú rodení vodcovia, ktorí sa bezhlavo vrhajú do rizika. Kniha Originálni čitateľom ukáže, ako môže ktokoľvek rozoznať dobrý nápad, úspešne prezentovať svoj návrh na zlepšenie a všimnúť si príležitosti na zavedenie zmeny. Načerpajte inšpiráciu od úspešného podnikateľa, ktorý vo svojich prezentáciách zdôrazňuje, prečo by potenciálni záujemcovia nemali investovať do jeho podniku, od zamestnankyne vo firme Apple, ktorá sa postavila Stevovi Jobsovi z troch úrovní nižšie, od miliardára a finančného mága, ktorý dáva padáka zamestnancom, lebo ho nevedia skritizovať, a od manažéra televíznej stanice, ktorý zachránil seriál Seinfeld pred dlážkou strižne. Táto kniha vám poskytne cenné rady a dodá odvahu, aby ste bojovali za svoje nápady a zlepšili svet okolo seba.

V mnohých podnikoch a organizáciách dnes prevláda kultúra, ktorá si veľmi necení nápaditého ducha. Riaditelia a manažéri uprednostňujú výkonných pracovníkov, ktorí zapadnú do kolektívu a nevystrkujú rožky pokusmi predložiť vedeniu vlastné "zlepšováky". Pritom sú to práve neprispôsobiví jedinci, ktorí vďaka svojej originalite a boju za inovatívne zmeny dodávajú ekonomike nové impulzy. Renomovaný organizačný psychológ a pedagóg Adam Grant v tejto knihe ukazuje, ktorí ľudia sú najoriginálnejší, a objasňuje, ako môže ktokoľvek z nás nájsť správnu motiváciu, získať spojencov a zvoliť si správny čas, kedy konať. Ideálne čítanie pre všetkých, ktorí túžia presadiť svoje nápady a dosiahnuť úspech v akejkoľvek oblasti života.

Adam Grant sa narodil v roku 1982 a je najmladším profesorom na prestížnej Whartonskej škole podnikania pri Pennsylvánskej univerzite, kde vyučuje predmet organizačná psychológia. Jeho vedecké výskumy v oblasti motivácie a firemnej produktivity získali viacero ocenení. Pracuje ako poradca takých významných spoločností ako Google, IBM, Goldman Sachs, OSN, Svetové ekonomické fórum, Armáda a Námorníctvo Spojených štátov amerických a fi nančnej skupiny Citigroup. Adamova prvá kniha Dávať a brať vyšla v preklade do dvadsiatich siedmich jazykov a spoločnosti Amazon, Apple, ako aj denníky Financial Times, Wall Street Journal a Washington Post ju vyhlásili za jednu z najlepších kníh roka 2013, ktorú by si mal prečítať každý riaditeľ podniku či organizácie.

Autor Adam Grant
Počet strán 359
Vydavateľ Citadella
Väzba brožovaná
Hmotnosť 335 g.
EAN 9788081820250
ISBN 978-80-8182-025-0
Rok vydania 2016
Rozmery 137 x 211 x 25
Jazyk slovensky

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Sklad 6129-7055 2
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,

Veľmi oceňujem osobitný prístup ku zákazníkovi, určite objednám znovu

Overený zákazník,

Krasne sviečky

Overený zákazník,