AKTUALITY
Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Boží mágové - Zapomenutá moudrost ztracené civilizace (Graham Hancock)

Predaj skončil

Nové archeologické dôkazy pre existenciu prehistorických civilizácií, od autora bestselleru Odtlačky božích prstov. Bestseller Grahama Hancocka Odtlačky božích prstov, rozsiahle pátranie po tajomstve našej minulosti a po dôkazoch stratenej prehistorickej civilizácie, vyvolal obrovské pozdvihnutie svoju kontroverznou hypotézou. Mohla tu už dávno predtým, než vôbec začalo to, čomu hovoríme "história", prekvitať pokročilá civilizácia, ktorá potom zmizla v priepasti zabudnutia? Civilizácia schopná zložitých astronomických meraní a nevídaných architektonických výkonov? A ak áno, stratila sa úplne bez stopy? Teraz, o dvadsať rokov neskôr, prichádza Hancock s pokračovaním svojho prevratného diela naplneným úplne novými, nedávno objavenými vedeckými dôkazmi a archeologickými nálezmi.

Ku koncu poslednej doby ľadovej pred 12 800 rokmi sa z hĺbky vesmíru vynorila obria kométa a vstúpila do slnečnej sústavy. Jej úlomky bombardovali našu planétu a spôsobili globálnu katastrofu. Najmenej osem fragmentov zasiahlo severoamerickú ľadovú pokrývku, zatiaľ čo ďalšie dopadli do severnej Európy. Tepelná energia, spôsobená dopadom úlomkov, rozpustila milióny kilometrov štvorcových ľadu. Zdvihnuté hladiny vôd následne vyvolali povodeň tak nesmierneho rozsahu, že sa spomienky na ňu dodnes dochovali v mýtoch po celom svete. Druhá séria dopadov častí kométy, rovnako katastrofálna ako tá prvá, nastala pred 11 600 rokmi. Nie je náhodou, že Platón uvádza tento dátum ako dobu skazy a zatopenie Atlantídy. Dôkazy postupne odhaľované v tejto knihe nadovšetko pochybnosť dokladajú, že v dobe ľadovej na Zemi existovala pokročilá civilizácia, ktorá bola v celosvetovom kataklyzmate takmer kompletne zničená. Takmer.

Niektorí predsa len prežili. Nositelia pôvodnej múdrosti boli v neskorších kultúrach známi pod menami Mudrci, Boží kúzelníci, Žiariaci, Učitelia... Putovali svetom vo svojich veľkých lodiach a robili všetko, čo bolo v ich silách, aby uchovali a rozdúchali iskru uhasnutej civilizácie. Usadili sa na kľúčových miestach - v Göbekli Tepe v Turecku, v Baalbeku v Libanone, v egyptskej Gíze, v starovekom Sumere, v Mexiku, Peru a preplavili sa dokonca cez Pacifik, kde bola nedávno v Indonézii objavená obrovská pyramída. Títo Boží mágovia za sebou všade zanechali neuveriteľne podobné monumentálne stavby, do ktorých sa pokúsili zašifrovať svoje posolstvo. Spomienky na doby, kedy ľudstvo prestalo žiť v harmónii s vesmírom a zaplatilo za to vysokú cenu. A svoje varovanie pre tých, ktorí prídu po nich - pre nás. Astronómovia sa totiž domnievajú, že jeden ohromný úlomok onej pôvodnej skazonosnej kométy, asi 30 kilometrov v priemere, stále putuje slnečnou sústavou a predstavuje nebezpečenstvo pre Zem. Astronomická správa našich dávnych predchodcov varuje a tvrdí, že "veľký návrat" by sa mohol odohrať v našej dobe.

Autor Graham Hancock
Počet strán 461
Vydavateľ Metafora
Väzba pevná s prebalom
Hmotnosť 1,03 kg.
EAN 9788073594862
ISBN 978-80-7359-486-2
Rok vydania 2016
Rozmery 162 x 240 x 34
Jazyk česky

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,

Veľmi oceňujem osobitný prístup ku zákazníkovi, určite objednám znovu

Overený zákazník,

Krasne sviečky

Overený zákazník,