AKTUALITY
Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Orgonit pyramída - fialová (8,3 cm)

Predaj skončil

Orgonit - pyramída vo fialovom prevedení. Rozmery: 8,3 x 6,5 cm. Orgonit patrí k predmetom s harmonizačnými a ozdravujúcimi vlastnosťami. Vďaka jeho vlneniu sa cítime lepšie, pokojnejšie, zdravšie, vitálnejšie. Napráva taktiež negatívne pôsobenie elektrosmogu z mobilov,počítačov a pod.

Pozitívne pôsobí na naše zdravie, duševnú pohodu a vzťahy. Sila orgonitu závisí predosvšetkým od jeho veľkosti a následne od zloženia a symboliky.

Táto orgonitová pyramída je vytvorená s tromi druhmi polodrahokamov v špici - s ametystom (chevron), s lapis lazuli a s tyrkysom v čírom špici má rozmery: základňa 8 x 8 cm, výška je 6 cm a váha pyramídy je cca 240 g. Váha sa môže mierne líšiť podľa váhy polodrahokamov, ktoré sú v pyramíde. Farba pyramídy je fialová.

Zloženie :  ...v  polyest. živici s mosadznými šponami /spojenie medi a cínu/, so zliatinou hliníku a medi a medenými šponami, vo vrchnej časti číra živica, v ňom uložený väčší polodrahokam ametyst chevron, okolo neho kúsky polodrahokamu tyrkys a lapis lazuli... uprostred orgonitu vložený kúsok prírodného horského krištáľu a ametystu.

Ametyst - je mimoriadne silný kameň, bráni nositeľa pred psychickými útokmi tým, že ich energiu premieňa na lásku. Rozvíja schopnosť rozhodovať sa, zlepšuje pamäť a sústredenie. Pomáha odstraňovať strach, hnev, smútok a ľútosť , pôsobí blahodarne na myseľ. Prináša intuitívne sny, povzbudzuje k nezištnosti a duchovnej múdrosti .

Lapis lazuli /lazurit/ je kameňom meditácie, otvára tretie oko a udržuje rovnováhu krčnej čakry. Je to ochranný kameň, ktorý umožňuje nadviazať spojenie s duchovným sprievodcom. Dokáže rozoznať hrozbu duševného útoku, zastaví ho a vráti späť k jeho zdroju. Uvádza do stavu harmónie telesnú, duševnú, duchovnú a citovú rovnováhu. Prináša svojmu majiteľovi trvalé hodnoty v podobe čestnosti, súcitu a poctivosti. Upevňuje milostné a priateľské vzťahy. Lazurit potlačuje bolesti, pomáha prekonávať depresie.

Tyrkys - je amulet, považuje sa za kameň šťastia a amulet cestovateľov. Je vhodný na meditáciu, zvyšuje intuíciu a kreativitu. Pôsobí proti depresiám, stavu vyčerpanosti a strachu, pomáha predchádzať bolestiam hlavy a migrénam. Podporuje komunikáciu.

Okruh pôsobenia cca - 5 m. Vhodný kamkoľvek do priestoru (pracovný stôl, parapet, nočný stolík,resp. 1 meter od zdroja negatívneho žiarenia.)

Prítomný polodrahokam -
Hmotnosť 260 g.
Rozmery 8,3 x 6,5 cm.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Sklad 7284-8446 1
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,

Veľmi oceňujem osobitný prístup ku zákazníkovi, určite objednám znovu

Overený zákazník,

Krasne sviečky

Overený zákazník,